Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

EDITORUL LIVRESQ

Peste 21.600 de resurse educaționale deschise disponibile pe editorul românesc LIVRESQ

Peste 21.600 de resurse educaționale deschise disponibile pe editorul românesc LIVRESQ
În aprilie 2024, LIVRESQ, editorul de conținut educațional creat de compania românească Ascendia, a atins un reper impresionant:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

…peste 21.600 de materiale educaționale dezvoltate activ de comunitatea de profesori. Lansat în timpul pandemiei, cu un obiectiv de a oferi o soluție educațională avansată pentru crearea și trasabilitatea de resurse educaționale deschise, LIVRESQ a devenit rapid un instrument esențial pentru profesorii și instituțiile educaționale din țară.

 

 

LIVRESQ s-a născut din viziunea Ascendia de a ajuta profesorii cu tehnologie modernă, oferind un editor ușor de utilizat, ce simplifică crearea de conținut educațional interactiv și accesibil. De-a lungul anilor, editorul a fost continuu îmbunătățit, integrând cele mai noi tehnologii și standarde educaționale, inclusiv SCORM (Sharable Content Object Reference Model), standard ce asigură compatibilitatea și utilizarea conținutului educațional pe diverse platforme de e-learning.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CONTROALE LA FRONTIERĂ

Zeci de fapte ilegale depistate

În data de 17.10.2023, prin punctele de frontieră din întreaga ţară, au trecut aproximativ 150.400 de persoane, atât cetăţeni români, cât şi străini, şi peste 43.900 de mijloace de transport, pentru a efectua formalităţile de control la intrare şi ieşire.