Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Peste 730 de satmareni si-au masurat gratis tensiunea si glicemia

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Corturile cainetului dr. Coica in parcul din cartierul Solidaritatii Satu Mare in actiunea "USL are grija de sanatatea ta"
Corturile cainetului dr. Coica in parcul din cartierul Solidaritatii Satu Mare in actiunea "USL are grija de sanatatea ta"

Actiunea a avut drept motto: “USL are grija de sanatatea ta”

Sambata 31 martie si duminica 1 aprilie, intre orele 10 – 13, in cartierele 14 Mai si Solidaritatii s-a desfasurat o actiune in cadrul careia satmarenii din zona si nu numai, au avut ocazia sa-si masoare gratis tensiunea si glicemia.

Actiunea a fost organizata de conducerile judetene ale PSD si PNL, partide din componenta Uniunii Social Liberale (USL), impreuna cu cabinetul medical al dr. Dorel Coica, candidatul uniunii la Primaria municipiului Satu Mare si cu organizatiile de tineret ale celor doua partide.

 

 

La actiuni, au participat si senatorul si presedinte al PSD judetean, Valer Marian, vicepresedintele PNL judetean si al Consiliului Judetean (CJ), Adrian Stefa si, firesc, dr Dorel Coica, ajutati de cateva zeci de tineri pesedisti si penelisti din organizatiile locale si liderii lor.

Zeci de oameni au asteptat montarea corturilor

Sambata, inca inainte de ora 10, cateva zeci de locuitorii ai cartierului 14 Mai, in special persoane in varsta, au venit pe platoul de langa statia de autobuz unde se montau corturile in care personalul medical al cabinetului dr. Dorel Coica si-a instalat aparatura pentru masurarea tensiunii si a glicemiei. La fel s-a intamplat si duminica, in parcul din cartierul Solidaritatii.

Atat sefii celor doua partide politice cat si tinerii pesedisti si penelisti au stat de vorba cu satmarenii veniti la cort. Acestia si-au spus pasurile vizavi de problemele cu care se confunta in cartiere, au propus masuri de rezolvare a acestora dar si masuri menite a imbunatati conditiile de viata din zona.

Dr. Dorel Coica ne-a spus ca asemenea actiuni au fost organizate si in alte cartiere si vor fi organizate si in viitor. De asemenea, dansul ne-a spus ca efectul lor este benefic deoarece, multi dintre satmarenii veniti sa-si masoare tensiunea sau/si glicemia, au aflat ca sufera de boli despre care n-au stiut nimic.

“Pe cei ale caror valori ale tensiunii si glicemiei au fost peste normal, i-am indreptat catre cabinele medicale de specialitate pentru a-si face analize amanuntite. Astfel, in multe cazuri, bolile de care sufereau acestia au fost descoperite in stadii incipiente asa ca ele vor putea fi tratate iar in unele cazuri, chiar vindecate. Tocmai de aceea ne-am gandit sa desfasuram aceste actiuni sub motto-il “USL are grija de sanatatea ta”, mott-o pe care il vedeti afisat langa corturi. Vom continua aceste actiuni in toate cartierele municipiului resedinta de judet si vom anunta din timp zilele, orele si locatiile in care ne vom afla. In cele doua zile, au trecut pe la corturile noastre peste 730 de locuitori ai celor doua cartiere”, ne-a declarat doctorul Coica.

 

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns