Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Petrecere cu probleme la tort la Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Joi, 13 februarie, sătmăreanca Renata Bârsan a venit în redacția Informația Zilei pentru a sesiza cele întâmplate la petrecerea pe care aceasta i-a organizat-o fiicei sale cu prilejul zilei de naștere.

Așa cum fiecare părinte își dorește tot ceea ce este mai bun și frumos pentru copilul său, și această mămică a dorit să-și vadă fetița fericită și să îi ofere o aniversare de neuitat. Pentru petrecere au ales spațiul de joacă ”Orașul Copiilor” și un pachet în care aveau mâncare inclusă și tort de un kilogram. Totul a fost bine și frumos până în momentul în care s-a tăiat tortul. Conform celor spuse de Renata Bârsan, personalul de la spațiul de joacă a tăiat tortul și a oferit câte o felie doar copiilor, 9 la număr. În momentul în care mămica a cerut să fie serviți cu tort și ceilalți invitați, adică adulții, i s-a spus că nu mai este tort, fapt ce a supărat-o fiindcă feliile de tort oferite copiilor erau destul de mici și nu era posibil ca dintr-un tort de un kilogram să nu mai fie câteva felii și pentru cei 7 adulți. Renata Bârsan a cerut să vadă certificatul de conformitate, fapt ce i-a fost refuzat.

Mama fetiței mai spune că totuși angajatele spațiului de joacă s-au servit cu tort. Un alt aspect care a făcut notă discordantă a fost și servirea mâncării, preparatele fiind reci. Totodată, conform celor declarate, în loc de ketchup copiii au primit bulion de gătit. 

Ciornă automată

3 comentarii

  1. Tiganie curata !!!….. Eveniment prost organizat de catre Renata Barsan. Unde a fost reclamanta cand s-a taiat si impartit tortul ?. Oare certificat de conformitate asupra calitatilor ei mintale are ?. Ma indoiesc !….( Multi prosti mai sunt in tara asta !….)

Lasă un răspuns

Connect with

Agentia de evaluare Fitch Ratings spune ca programe precum Rabla sunt daunatoare industriei auto

ROMÂNIA

Programul Rabla Local are doar 12.000 de aplicanți

Mircea Fechet, ministrul Mediului, a declarat că s-ar fi așteptat să se înscrie un număr mai mare de solicitanți ai stimulentului de casare, în Programul Rabla Local. Pentru moment, cei 12.000 de români care au aplicat nu satisfac așteptările Guvernului, astfel că perioada de înscriere este deschisă până la sfârșitul lunii în curs.