Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Philip Gordon, la sediul de campanie al lui Băsescu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Subsecretarul de stat al SUA pentru Afaceri Europene şi Eurasiatice, Philip Gordon, şi ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, au părăsit luni sediul de campanie al lui Traian Băsescu, unde au purtat discuţii de circa o oră cu preşedintele suspendat.

Din delegaţia preşedintelui suspendat au făcut parte foştii săi consilieri prezidenţiali Cristian Diaconescu, Iulian Chifu, Bogdan Mănoiu.

La intrarea în biroul lui Băsescu, ambasadorul SUA l-a întrebat ce mai face iar acesta i-a răspuns: “Nu aşa de bine”.

La ora 13,00 Philip Gordon a fost primit, la Palatul Cotroceni, şi de preşedintele interimar Crin Antonescu iar ulterior, a avut programata o întrevedere şi cu premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria, relateaza Agerpres.

Departamentul de Stat american a anunţat sâmbătă că subsecretarul de stat al SUA pentru Afaceri Europene şi Eurasiatice, emisarul lui Obama, Philip Gordon, va efectua o vizită în România, unde se va întâlni cu înalţi oficiali guvernamentali pentru a discuta despre preocupările SUA în legătură cu recentele acţiuni guvernamentale care ar ameninţa democraţia şi ar slăbi instituţiile independente.


Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns