Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Philippe Bekje promite că va atrage capital belgian în judeţ

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
ambasadorul Regatului Belgiei, Philippe Beke
ambasadorul Regatului Belgiei, Philippe Beke

Preşedintele Adrian Ştef i-a prezentat ambasadorului Belgiei oportunităţile de afaceri ale judeţului

Aflat la prima sa vizită în judeţ de la numirea în funcţie, ambasadorul Regatului Belgiei la Bucureşti, Excelenţa Sa, Philippe Beke s-a declarat impresionat de buna colaborare şi comunicare dintre autorităţile sătmărene.

 

Înaltul diplomat belgian a promis sprijin pentru proiectele ce vizează atragerea de investitori în municipiul şi judeţul Satu Mare.

Ambasadorul a cerut informaţii despre judeţ şi instituţii

Aflat într-un turneu de documentare prin mai multe judeţe din Transilvania, ambasadorul Regatului Belgiei la Bucureşti, Excelenţa Sa domnul Philippe Beke, a fost primit, în data de 31 iulie, de autorităţile judeţene şi locale sătmărene.

La întâlnirea cu înaltul diplomat belgian au participat preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, prefectul Eugeniu Avram, subprefectul Cristian Sasu şi primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica. După cum a declarat la începutul discuţiilor, ambasadorul Belgiei a vizitat pentru prima dată judeţul Satu Mare de la numirea în funcţie, motiv pentru care a dorit să afle cât mai multe informaţii direct de la cele mai autorizate persoane.

 Puteti citi continuarea in editia tiparita de miercuri, 1 august, disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

 

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns