Image 1
Image 2

Piatra la rinichi se poate dizolva prin consum de alimente bogate în magneziu

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

  Piatra la rinichi este de fapt un mic depozit de calciu şi minerale, cu dimensiunea unui bob de grâu. Există cazuri severe în care durerea poate fi resimţită în toată zona bazinului, pot apărea ameţelile, stările de vomă şi transpiraţie abundentă.

Alimentaţia improprie este principala cauză a apariţiei pietrelor la rinichi. Mineralele şi calciul în exces din alimentaţie influenţează decisiv formarea de mici depozite care îţi pot afecta sănătatea.

Hidratarea este esenţială în acest caz. Fluidele consumate, în special apa şi ceaiul, ajută la fluidizarea zonei respective şi evitarea altor complicaţii care pot fi tratate chiar prin intervenţie chirurgicală.

Se recomandă chiar şi patru litri de apă în fiecare zi. Un remediu naturist pentru tratarea ei este dieta bogată în magneziu. El dizolvă micile depozite de calciu si minerale. De pe lista cumpărturi să nu uitaţi peştele slab, orezul, avocado, broccoli, varza şi în general legumele verzi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Cum să învingi astenia de primăvară cu alimentația corectă

NUTRIȚIE

Cum să învingi astenia de primăvară cu alimentația corectă

Descoperă alimentele miraculoase care te pot ajuta să depășești oboseala și lipsa de energie specifice asteniei de primăvară! De la spanacul plin de nutrienți până la revitalizanta ciocolată neagră, acest ghid te va înarma cu tot ce ai nevoie pentru a te bucura din plin de vitalitatea sezonului nou.