Image 1
Image 2
Acasa

REȚETĂ DE ÎNCERCAT

Piept de pui umplut cu spanac

Ingrediente necesare: 500-600 grame de piept de pui, 500 grame de spanac, 4-5 căţei de usturoi, sare, piper, 250 mililitri de lapte proaspăt, o lingură de făină, 50 mililitri de ulei.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Modul de preparare: spanacul se alege, se spală şi se fierbe în puţină apă cu sare, după care la răcire se toacă mărunt. Se pun 2-3 linguri de ulei într-o cratiţă. După ce s-a încins uleiul se daugă usturoiul tăiat mărunt şi făina. Se  prăjesc puţin după care se adaugă spanacul şi laptele câte puţin. Trebuie avută grijă ca spanacul să devină mai vârtos.

Pieptul de pui se curăţă de eventualele pieliţe, apoi se taie în felii subţiri şi se condimentează. Feliile obţinute se umplu cu spanac şi se pun la prăjit în cuptor, în tavă unsă anterior cu ulei sau grăsime. Pentru a nu se desface carnea folosiţi scobitori.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Somon afumat cu maioneză și cartofi copți

Somon afumat cu maioneză și cartofi copți

Această rețetă combină savoarea somonului afumat, cremozitatea maionezei și confortul cartofilor copți, oferind o masă bogată în Omega-3, proteine și fibre, perfectă pentru o experiență culinară nutritivă și delicioasă.