Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Platforma Ghişeul.ro a ajuns la un milion de utilizatori

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Platforma digitală Ghişeul.ro a înregistrat, luni, 29 martie, utilizatorul cu numărul un milion, o persoană fizică din Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti care şi-a achitat impozitele, informează Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR).

“La zece ani de la crearea sa, platforma Ghişeul.ro face istorie, înregistrând astăzi (n.r. ieri) recordul absolut pentru administraţia publică din România: prima platformă digitală a statului român care ajunge la 1.000.000 de utilizatori. În plus faţă de creşterea exponenţială a utilizatorilor noi, în doar trei luni platforma a procesat aproximativ 950.000 de tranzacţii, în valoare de aproape 350.000.000 lei. Tot mai mulţi români au descoperit că ghişeul digital este simplu de utilizat, rapid şi sigur”, a declarat Octavian Oprea, preşedintele interimar al ADR.

De la începutul anului 2021, peste 230.000 de utilizatori s-au înscris pe www.ghiseul.ro, echivalentul unei medii de aproape 2.700 de utilizatori noi în fiecare zi.

ADR precizează că utilizatorul cu numărul un milion înregistrat pe platforma Ghişeul.ro va fi invitat de onoare la evenimentul de aniversare a unui deceniu de la implementarea platformei, care va fi organizat în această primăvară de către Autoritate, împreună cu partenerii de la Asociaţia de Plăţi Electronice din România (APERO).

Ghişeul.ro este o platformă administrată de ADR şi APERO.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns