Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Politistii de frontiera au confiscat 520 litri de palinca

Sigla Informatia Zilei
Politistii de frontiera satmareni au confiscat 520 de litri de alcool. Palinca a fost descoperita in autoturismul unui turtean.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Politistii de frontiera satmareni au confiscat 520 de litri de alcool. Palinca a fost descoperita in autoturismul unui turtean.

Sambata, 7 aprilie, politistii de frontiera au oprit pentru control, in localitatea Draguseni, un autoturism marca Volkswagen Passat, condus de Ioan L., in varsta de 47 de ani, domiciliat in localitatea Turţ.

Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, in portbagaj, pe bancheta din spate a masinii si intre scaune politistii de frontiera au descoperit mai multe recipiente din plastic care contineau alcool.

Soferul n-a putut prezenta acte de provenienta pentru cei 520 de litri alcool.

Ioan L. este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si detinere de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false peste limita de bauturi spirtoase peste 200 de litri.

Masina a fost indisponibilizata la sediul SPTF Satu Mare pana la finalizarea cercetarilor, iar cei 520 litri de alcool, au fost ridicaţi in vederea confiscarii.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Opt şoferi au rămas fără permis de conducere

183 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi de poliţiştii sătmăreni, iar 8 şoferi au rămas fără permis. În cadrul unor acţiuni, ieri, poliţiştii sătmăreni au aplicat peste 180 de sancţiuni pentru abateri ale conducătorilor auto şi ale pietonilor.

Sigla Informatia Zilei

Două persoane au fost rănite grav în accidente rutiere

Două accidente grave de circulaţie au fost înregistrate luni dimineaţa, pe raza judeţului Satu Mare. În municipiul Satu Mare, o femeie a fost accidentată pe trecerea de pietoni, iar la Negreşti Oaş, o tânără a fost rănită grav în urma coliziuni dintre două autotorisme.