Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta a cerut SPP o masina care sa polueze cat mai putin

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, miercuri, dupa prima sedinta informala cu membrii propusi ai Cabinetului sau, ca a solicitat SPP o masina hibrid, care sa polueze cat mai putin, pentru a se deplasa dupa ce va fi votat premier de catre Parlament.

“Am solicitat celor de la SPP, ca nu vreau sa merg – pentru ca e vorba aici de un mesaj, nu e o chestie de ipocrizie, e un mesaj pe care vreau sa-l dau pentru toata lumea – nu as vrea sa merg cu una din masinile consacrate, cunoscute, altfel foarte frumoase si ca imi doresc sa existe o masina de acelasi tip functional, hibrid, care sa polueze cat mai putin”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

Premierul desemnat si-a manifestat speranta ca solicitarea sa sa se rezolve, el aratand ca va renunta la masina sa hibrid, o Toyota Prius.

Intrebat daca va fi vazut pe bicicleta, premierul desemnat a raspuns: “Vreti sa-mi rup iar un deget sau altceva?”.

PSD a achizitionat in 2011, prin contract de leasing, un autoturism Toyota Prius, cu motor hibrid, cu care Victor Ponta a circulat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Zsuzsa Sami

Asculta acest articol Data naşterii: 29 noiembrie 1996, zodia săgetător; Studii: Liceul Teologic Reformat, profil filologie;