Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta acuza Guvernul Ungureanu ca a incercat sa aloce bani dupa demitere

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Victor Ponta a acuzat, luni seara, Guvernul Ungureanu ca a numit persoane si a incercat sa transfere fonduri bugetare dupa ce a pierdut increderea Parlamentului, prin votarea motiunii de cenzura, situatie pe care a caracterizat-o drept anormala.

“Am constatat cu neplacere ca, dupa demitere, Guvernul Ungureanu a incercat sa dea bani, a numit persoane, iar aceasta situatie este anormala”, a spus Ponta, citat de Mediafax. El a aratat ca va verifica situatia.

In ultimele zile, premierul demis Mihai Razvan Ungureanu a semnat o serie de decizii de numire, precum cea prin care actualul presedinte de la Oficiul Roman pentru Adoptii (ORA), Bogdan Panait, este numit pentru un nou mandat, de cinci ani, la conducerea institutiei si cea pentru numirea secretarului de stat in Ministerul Finantelor Dragos Doros drept responsabil national cu autorizarea finantarii Phare, Facilitatea de tranzitie si SAPARD.

 In acelasi timp, agenda pregatita pentru sedinta de miercuri a Guvernului demis a inclus un proiect de hotarare prin care primariilor li se acordau fonduri din sume defalcate din TVA pentru finantarea Programului de dezvoltare a infrastructurii si a unor baze sportive in mediul rural, act normativ amanat de la o sedinta din aprilie, precum si un proiect prin care erau alocate peste 33 milioane lei pentru constructia si repararea de biserici.

Reprezentantii Guvernului au anuntat ca aceste doua proiecte nu au mai fost in final aprobate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns