Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta e pregatit sa fie premier daca motiunea de cenzura trece

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi ca nu exclude varianta ca USL sa intre la guvernare in cazul in care motiunea de cenzura va fi adoptata, el precizand ca tara nu trebuie sa ramana neguvernata nici macar o zi dupa eventuala demitere a Cabinetului Ungureanu.

“Motiunea USL este una constructiva. Nu doar vrem sa dam jos Guvernul Ungureanu, vrem sa explicam ce trebuie facut in urmatoarele sase luni. (…) in momentul in care avem o motiune constructiva, inseamna ca avem si o alta solutie, pe care o propunem. (…) intr-un minut dupa ce avem rezultatul, va spunem care e propunerea pe care noi o vom face presedintelui la consultarile pentru formarea unui nou Guvern”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

Intrebat daca ar accepta sa fie premier, Ponta a precizat ca USL este pregatita pentru toate variantele.

“Suntem pregatiti pentru toate variantele. Cand avem rezultatul motiunii, imediat va prezentam tot ce am am pregatit in aceasta perioada. (…) Deocamdata nu e demis Guvernul Ungureanu. Nu-mi place sa vorbim despre pielela ursului din padure. Nu vreau sa cream iluzii ca sa nu avem deziluzii”, a spus Ponta.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns