Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta ii cere lui Ungureanu sa nu cedeze santajului PDL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul PSD Victor Ponta i-a adresat o scrisoare deschisa premierului Mihai Razvan Ungureanu, in care ii solicita, in contextul informatiilor privind aprobarea unei HG privind alocarea de fonduri catre primariile PDL, sa nu cedeze “santajului exercitat de liderii PDL” asupra sefului Guvernului.

“Domnule prim-ministru, Am luat act de relatarile din presa centrala, conform carora in viitoare sedinta de Guvern ar urma sa fie aprobata HG privind alocarea de fonduri catre primariile PDL, din Fondul de rezerva al Guvernului. Va reamintesc apelul facut de USL de a nu ceda santajului exercitat de liderii PDL asupra dvs! Sunteti premierul Romaniei, nu al unei clientele si al unui grup infractional. Daca acceptati presiunile de a aloca discretionar si pe criterii politicianiste fonduri pentru clientela PDL, veti deveni complice cu aceasta!”, ii scrie Ponta lui Ungureanu, potrivit unui comunicat remis, duminica, agentiei Mediafax.

 “Asa cum am afirmat in nenumarate ocazii, aveti sanse de a pune capat unei practici incorecte, prin care nu atat primarii, dar mai ales cetatenii sunt tratati discriminatoriu, in functie de optiunile politice si nu de nevoile comunitatilor pe care le conduc sau din care fac parte. Domnule Ungureanu, nu repetati greselile predecesorului dumneavoastra. Aveti obligatia, prin functia pe care o detineti, sa puneti capat unor metode de a guvernare care au facut un imens rau Romaniei si romanilor”, scrie Ponta.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns