Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta: Nu voi ridica primul sabia la Basescu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Ponta i-a transmis presedintelui Basescu faptul ca el nu va ridica niciodata primul “sabia” in relatia cu seful statului, dar nici nu se va abtine la a raspunde unor atacuri ale acestuia, aratand in acelasi timp ca este deranjat ca “anumiti” consilieri prezidentiali ii ataca pe ministri.

“Acum am o pozitie publica, din care declaratiile mele trebuie sa tina cont de relatia institutionala cu presedintele Romaniei. In ceea ce ma priveste, nu voi ridica niciodata primul sabia, dar nu pot sa spun ca nu voi raspunde. Ma deranjeaza foarte tare faptul ca anumiti consilieri ai presedintelui, si pe frustrari personale pentru ca nu mai ocupa functiile de dinainte, au inceput sa atace ministri. Nu voi accepta lucrul acesta si voi discuta cu presedintele Romaniei”, a spus Ponta, la emisiunea “Dupa 20 de ani” la PRO TV, citat de Mediafax.

El a adaugat ca, in relatia sa cu presedintele, conflictele nu se vor incheia deodata, ci “natural”, deoarece seful statului este “la sfarsitul carierei politice”.

“Sau poate ca se vor finaliza mai repede printr-un conflict. Eu nu-mi doresc acest conflict si nu voi fi primul care sa ridic sabia, dar nici nu voi lasa lucrurile, sa zic, neripostate”, a spus Ponta.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns