Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta: Reintregirea salariilor presupune cresterea deficitului

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat luni, dupa intrevederea cu delegatia FMI, BM si CE, ca, din cifrele economice din acest moment, exista premise pentru revenirea salariilor la nivelul din 2010, el precizand ca acest lucru ar presupune o schimbare a tintei de deficit.

“Din cifrele existente in acest moment, sunt premise, intr-adevar. Dar asta presupune o schimbare a tintei de deficit”, a spus Ponta, comentand astfel declaratiile ministrului de Finante din Cabinetul Ungureanu, Bogdan Dragoi, care precizase ca premisele revenirii exista, acestea fiind create de Guvernul PDL, relateaza Mediafax.

Ponta a spus ca, desi creeaza probleme pentru deficit, revenirea salariilor la nivelul din 2010 reprezinta o prioritate pentru USL. “Reprezinta pentru noi o prioritate. Si cam tot ce reprezinta pentru noi o prioritate eu cred ca se va intampla pana in noiembrie”, a spus Ponta.

El a mentionat ca Guvernul USL va restitui banii pentru pensionari chiar inainte de revenirea salariilor la nivelul din 2010.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Cioloș îl atacă pe Dragnea

Asculta acest articol Premierul Dacian Cioloș a lansat un atac la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea. Șeful executivul a prezentat