Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta: Salariile bugetarilor se vor majora chiar daca economia se inrautateste

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Guvernul nu va renunta la a mai efectua a doua etapa de majorare a salariilor in sectorul bugetar nici daca situatia economica se va inrautati in semestrul II al anului, ci va taia in acest caz din cheltuieli la alte capitole, a declarat premierul Victor Ponta.

El a precizat din nou, la emisiunea “Dupa 20 de ani” la PRO TV, ca pentru bugetari este prevazuta o crestere cu 8% a salariilor de la 1 iunie si diferenta pana la recuperarea integrala de la 1 decembrie 2012.

Potrivit Mediafax, intrebat daca Guvernul va renunta la a mai efectua a doua etapa de majorare a salariilor in sectorul bugetar in cazul in care situatia economica europeana se va inrautati drastic in a doua parte a anului, premierul a raspuns negativ, precizand ca in acest caz vor fi taiate cheltuieli de la alte capitole.

El a amintit in acest context ca fostul Guvern Ungureanu a inceput un lucru bun la ANAF, printr-un proces de reducere a evaziunii fiscale si de colectare mai buna a veniturilor la buget, si a precizat ca spera si in incasari mai bune la buget prin eliminarea cheltuielilor “clientelare”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns