Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta si-a asigurat sustinerea deputatilor minoritatilor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul desemnat Victor Ponta a semnat, luni, protocolul de colaborare cu deputatii minoritatilor nationale. Ponta si deputatii minoritatilor au avut si miercuri o intalnire in care liderul PSD ca a facut o propunere oficiala Grupului minoritatilor nationale de a sprijini Guvernul USL, el precizand ca a primit “un acord de principiu” in acest sens de la deputatii acestui grup.

“Daca acest acord de principiu, asa cum cred, va fi confirmat, luni dimineata, inainte de inceperea audierii ministrilor propusi, ma voi afla aici, la sediul grupului minoritatilor din Camera Deputatilor, pentru a semna acest protocol de sustinere a Guvernului”, a precizat Victor Ponta, citat de Mediafax.

El a adaugat ca a fost de multe ori in incaperea grupului minoritatilor nationale in calitate de membru al opozitiei. “Am discutat de fiecare data, am agreat lucruri importante cu grupul minoritatilor, inclusiv atunci cand i-am rugat sa participe la votul motiunii de cenzura si imediat dupa votul motiunii de cenzura pentru a le multumi ca au participat”, a aratat Ponta.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns