Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta va discuta cu Basescu despre cine va reprezenta Romania la CE

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Victor Ponta a anuntat joi ca va discuta cu presedintele Traian Basescu despre nivelul la care Romania trebuie sa fie reprezentata la urmatorul Consiliu European.

Aflat la Bruxelles pentru discutii cu oficialii europeni, premierul a fost intrebat de jurnalisti daca la urmatorul Consiliu European extraordinar, programat pentru 23 mai, va participa el sau presedintele Basescu, relateaza Cotidianul.

 

“Stiu de Consiliu. Stiti foarte bine ca exista o anumita disputa intre presedinte si mine, nu as vrea sa rezolv aceasta disputa in fata presei. Voi discuta lucrul acesta cu presedintele. Nu am contestat si nu voi contesta niciodata atributiile constitutionale ale presedintelui Romaniei in ceea ce priveste politica externa, insa, in viziunea mea cel putin, viziune care este impartasita in Europa, problemele Uniunii Europene nu mai sunt probleme de politica externa, ci sunt problemele noastre, comune si sper sa gasim o solutie buna pentru Romania, pentru ca un nou conflict pe aceasta tema nu cred ca e dorit de nimeni”, a raspuns Victor Ponta.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns