Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta verifica de unde a luat Guvernul Ungureanu banii transferati primariilor PDL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a cerut ministrului Finantelor sa ii prezinte o informare privind sursele din care Guvernul Ungureanu a preluat fonduri publice, bani transferati ulterior catre primariile PDL.

“Am cerut ministrului sa ne spuna de unde a luat Guvernul Ungureanu banii, de la Sanatate, Educatie, Munca, de unde ?”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

Ministrul demisionar al Educatiei, Ioan Mang, a declarat, marti, ca fostul Guvern a transferat 200 milioane lei din bugetul Ministerului Educatiei catre Fondul de rezerva, banii fiind acordati ulterior primariilor PDL.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Candidatii PDL in turneu electoral prin Satmarel, Tasnad si Satu Mare

Joi si vineri, candidatii Partidului Democrat Liberal Satu Mare s-au aflat intr-un turneu electoral prin Satmarel, Tasnad si in municipiul Satu Mare. Candidatii PDL Satu Mare n-au uitat nici de cei mici.

Astfel ca vineri, de Ziua Internationala a Copilului, de la ora 16, pe platoul din Piata 25 Octombrie (intrarea Casa de Cultura) micutii au avut intalnire cu Alba ca Zapada si clownul Tito. Cu toate ca in acest an, vremea n-a fost de partea lor, copii care s-au incumetat sa infrunte vantul si ploaia, au avut parte de o atmosfera vesela si colorata.