Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta vrea inca un mandat de premier dupa parlamentare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat luni ca doreste sa fie un premier al USL, alaturi de care sa castige toate alegerile care vor urma si sa demonstreze romanilor ca Uniunea merita un mandat de incredere in luna noiembrie a acestui an.

“Vreau sa fiu un prim-ministru al USL si sa castigam toate alegerile care vor urma. (…) Urmeaza o perioada grea”, a declarat Ponta cu prilejul reuniunii grupurilor parlamentare ale USL la care au fost prezenti ministrii desemnati, relateaza Agerpres.

Potrivit acestuia, “cei care pleaca de la putere au incercat, cu ultimele puteri, cu ultimele resurse financiare, cu ultimele parghii, sa blocheze investirea Guvernului USL”.

Premierul desemnat a promis ca toti membrii Cabinetului vor fi mereu prezenti pentru a raspunde in fata grupurilor parlamentare ale USL, dar si in fata Parlamentului, la fel ca si el.

El a remarcat ca, de acum inainte, membrii noului cabinet vor trebui sa se obisnuiasca cu faptul ca vor exista critici legate de modul de guvernare al USL.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns