Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PREDICŢII: Ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 14 – 20 august?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Fiecare zodie avea avea anumite nevoi stringente săptămâna viitoare, în funcţie de ce anume a făcut mai mult abuz ori a neglijat.
Fiecare zodie avea avea anumite nevoi stringente săptămâna viitoare, în funcţie de ce anume a făcut mai mult abuz ori a neglijat

 

BERBECUL ar trebui să caute liniştea, pentru că ultimele săptămâni au fost agitate şi aglomerate. Acest nativ se trebui să profite de fiecare oportunitate de relaxare şi oază de linişte.

 

TAURUL ar trebui să găsească acel echilibru între muncă şi timpul petrecute la birou şi nevoia familiei de a-i avea aproape. Adică să găsească o cale de mijloc de a-i mulţumi şi pe şefi, dar şi pe cei mai dragi sufletului lor.

 

GEMENII au nevoie să renunţe la vechile vise şi să îşi facă multă ordine în gândire, dar şi în ceea ce priveşte planurile de viitor. Nativii ar trebui să uite de vechile dorinţe, pentru că au evoluat şi s-au schimbat. Prin urmare, nu au nevoie să care în spate ceva din trecut care oricum nu le mai aducea nicio bucurie.

 

RĂCUŞORUL emotiv are nevoie să înveţe să iubească din nou prezentul. Ar trebui să înveţe din nou să vadă bucuria, fericirea şi oportunitatea în orice lucru mărunt şi să se bucure de viaţă, aşa cum este ea, cu bune sau mai puţin bune, pentru că fie primim bucurie, fie primim învăţăminte în orice clipă.

 

LEUL mândru are nevoie de multă concentrare pentru a duce la bun sfârşit planurile pe care doreşte să le vadă îndeplinite. Atenţia dusă pe fiecare etapă sau pas îi ajută să evolueze în direcţia vizată încet şi sigur.

 

FECIOARA meticuloasă ar putea să ia o pauză de la muncă. Nu e de mirare că are nevoie de o pauză de la muncă, din moment ce munca a devenit pentru ea o religie. Şi acest nativ ar trebui să încerce să îşi reîncarce bateriile.

 

BALANŢA încearcă mereu să aranjeze viaţa altora, însă a sa este mereu în haos. Indicat ar fi să se ocupe mai mult de propria persoană şi să vadă dacă este ceva de schimbat, îmbunătăţit, sau repart.

 

SCORPIONUL are atât de multe motive pentru care să fie recunoscător. Trebuie doar să le vadă în fiecare împrejurare şi va reuşi să elimine toxicitatea din viaţa sa. Ar trebui, de asemenea, să îşi urmeze inima şi intuiţia şi să nu mai mintă persoanele dragi. Acest lucru îi blochează şansa la o relaţie reală de dragoste.

 

SĂGETĂTORUL are nevoie să capete mai multă încredere în propria persoană. Dacă el nu o va face, atunci cine îi va da impulsul necesar de a-şi lărgi aripile şi de a zbura cât mai sus. Doar cu încredere maximă poate să obţină ceea ce îşi doreşte.

 

CAPRICORNUL are nevoie să-şi descătuşeze sufletul. Oamenii din jur nu sunt cititori de gânduri şi nimeni nu are de unde să ştie ce se află în sufletul său. Pentru legături profunde cu ceilalţi, încearcă să-ţi pui inima pe tavă în faţa lor.

 

VĂRSĂTORUL poate încerca liniştit să încerce să se detaşeze de trecut. Unde nu este decât durere şi tristeţe, deci nimic folositor, nu merită să te întorci. Inima nu se poate vindeca real decât prin trăirea conştientă a prezentului şi cultivarea recunoştinţei pentru clipa de acum.

 

PEŞTII ar face bine să îşi asculte intuiţia, dar şi să încerce să fie mai sinceri cu cei din jur. Nesinceritatea poate fi de multe feluri, dar când se ajunge la un abuz de minciuni, nimeni nu va mai dori să le stea prin preajmă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 09.05 Ne aflăm în zodia TAUR

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 23.04 Ne aflăm în zodia TAUR