Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

ATAC ARMAT

Premierul Slovaciei a fost împușcat

Premierul Slovaciei a fost împușcat
Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat în orașul Handlova, unde avea loc o ședință de guvern, relatează presa slovacă.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Incidentul a avut loc în orașul Handlova, la aproximativ 150 de kilometri nord-est de capitală, potrivit postului de televiziune de știri TA3. Un suspect a fost reținut, a precizat sursa citată.

 

 

Un mesaj oficial postat pe pagina de Facebook a lui Robert Fico anunță faptul că premierul slovac este într-o ”stare care îi pune viața în pericol” după ce ”a fost împușcat de mai multe ori”. Robert Fico este transportat cu elicopterul în orașul Banská Bystrica, aflat în apropiere, se mai arată în mesajul transmis pe pagina premierului slovac.

Potrivit informațiilor furnizate de Televiziunea slovacă TA3 și citate de AP, fostul premier Robert Fico, în vârstă de 59 de ani, a fost victima unui atac armat în timp ce se afla în fața Casei de Cultură din orașul Handlova, situat la aproximativ 150 de kilometri nord-est de capitala Slovaciei. Se pare că Fico a fost lovit în abdomen după ce patru gloanțe au fost trase în direcția sa în timp ce se întâlnea cu susținătorii săi.

 

CITEȘTE ȘI:

 

România nu merge alături de Polonia, Ungaria şi Slovacia

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Aproape 11.000 de ordine de protecție

În primele 10 luni ale anului 2023, polițiștii din România au emis 10.994 de ordine de protecție provizorii, 4.539 dintre acestea fiind transformate în ordine de protecție de instanțele de judecată.