Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Premierul Ungureanu a discutat cu liderii PDL, UNPR si UDMR

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Mihai Razvan Ungureanu s-a intalnit joi cu liderii PDL, discutiile cu democrat-liberalii vizand motiunea de cenzura depusa de USL. Dupa vizita la sediul PDL, seful Guvernului  a avut intrevederi si cu reprezentantii UDMR, UNPR si ai minoritatilor.

“Scopul acestor intalniri il reprezinta stabilirea unor pozitii comune, ca reactie la motiunea de cenzura depusa in Parlament, precum si pregatirea momentului politic important pe care il va reprezenta sustinerea discursului in plenul Parlamentului de catre presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, in data de 25 aprilie, cu ocazia vizitei pe care acesta o va face in Romania”, precizeaza guvernul, intr-un comunicat de presa, citat de Gandul.

USL a depus miercuri prima motiune de cenzura impotriva guvernului Ungureanu, care reclama impartirea pe criterii politice a banilor publici pentru administratiile locale, privatizarea resurselor naturale, precum si hotararea de guvern privind infiitarea unei facultati de medicina in limba maghiara la UMF Targu Mures.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Protest împotriva PPE

Asculta acest articol Aproximativ 20 de persoane protestează miercuri în apropierea Palatului Parlamentului împotriva Partidului Popular European (PPE) şi a