Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Premirul Fillon va depune joi demisia cabinetului sau

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, a prezidat ultimul consiliu de ministri si i-a urat noroc socialistului Francois Hollande caruia trebuie sa ii predea puterea martea urmatoare.

La trei zile dupa ce a fost invins la alegerile prezidentiale, Nicolas Sarkozy a mentionat ca “va respecta alegerea francezilor”, au declarat mai multi ministri dupa terminarea consiliului.

In timpul acestei ultime reuniuni, premierul, Francois Fillon, a facut un scurt bilant al guvernarii sale. “Reamintesc ca angajamentul principal al lui Nicolas Sarkozy din 2007 a fost respectat. Acest angajament, adica acela de a repune Franta in miscare (…), l-am respectat intr-un climat de criza”.

Ministrii si-au exprimat pe rand opiniile. Ministrul Locuintelor, Benoist Apparu, si-a exprimat “bucuria imensa” de a fi facut parte din acest Guvern, relateaza Mediafax.

 La sfarsitul consiliului, Nicolas Sarkozy a fost aplaudat de toti membrii Guvernului. “A transmis un cuvant de afectiune fiecaruia dintre noi, si noi ne-am exprimat gratitudinea”, a declarat ministrul Sanatatii, Roselyne Bachelot.

Guvernul Fillon – 32 ministri si secretari de stat – isi va depune joi demisia.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns