Image 1
Image 2
Acasa

ACCIDENT RUTIER

Președintele Libra Bank, Radu Grațian Ghețea, judecat pentru ucidere din cuplă

Președintele Libra Bank, Radu Grațian Ghețea, judecat pentru ucidere din cuplă
Radu Grațian Ghețea, în vârstă de 76 de ani, este președintele Libra Bank și președintele de onoare al Asociației Române a Băncilor din 2015.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un bancher român renumit, Radu Grațian Ghețea, a fost adus în fața justiției sub acuzația de ucidere din culpă în urma unui accident rutier petrecut în anul 2022, conform procurorilor. Potrivit informațiilor disponibile pe portalul instanțelor de judecată, el este înregistrat ca inculpat la Judecătoria Constanța într-un dosar legat de acest incident, datat 15 martie a.c.

 

În urma unui accident petrecut în orașul Hârșova, în data de 5 iunie 2022, în care au fost implicate trei autoturisme, o persoană a pierit, iar alte două au fost rănite. Victima, transportată cu elicopterul la spital, a decedat ulterior. Avocatul Adrian Cuculis a precizat că, deși inițial s-a pus sub semnul întrebării cine se afla la volan, procurorii au concluzionat că Ghețea senior conducea mașina.

 

În acest dosar, instanța a decis urgentarea cercetărilor, stabilind ca procurorul să soluționeze cazul până la data limită de 1 aprilie 2024. Ghețea, în vârstă de 76 de ani, este președintele Libra Bank și președintele de onoare al Asociației Române a Băncilor, având o vastă experiență în domeniul bancar.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with