Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

AUDIENȚE LA PREFECTURĂ

Primaria din Târșolț a reclamat probleme de fond funciar dar și cu Direcția Silvică

Prefectul Radu Roca asigură continuitate  întâlnirilor de lucru cu primarii din județ. Luni dimineață acesta a avut o întâlnire de lucru cu conducerea primăriei Târșolț, mai exact cu primarul Grigore Pop și viceprimarul Ioan Puturcău.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Prefectul Radu Roca asigură continuitate  întâlnirilor de lucru cu primarii din județ.

Luni dimineață acesta a avut o întâlnire de lucru cu conducerea primăriei Târșolț, mai exact cu primarul Grigore Pop și viceprimarul Ioan Puturcău.

 

 

Edilul Grigore Pop a cerut sprijinul prefectului privind soluționarea unor dosare de fond funciar reclamând și unele probleme în relația cu Direcția Silvică.

 

 

La întâlnirea de lucru a participat și subprefectul Romeo Pop alături de directorul de Cancelarie, Radu Iancu, secretarul general al Instituției Prefectului județul Satu Mare, Cosmin Dorle și consilierul prefectului.

 

 

Îmi doresc să avem mereu o bună conlucrare conform legislației în vigoare între Instituția Prefectului județul Satu Mare și primari, mai ales când e vorba de probleme legate de fond funciar.

 

 

În această speță am convocat o întâlnire de urgență cu conducerea Direcției Silvice Satu Mare și cea a Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Satu Mare.

 

 

Ușa biroului meu va rămâne mereu deschisă pentru toți primarii din județ care au probleme sau nelămuriri legate de aplicarea legilor!”, a precizat prefectul Radu Roca.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with