Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Primarii PDL vor sa pastreze banii alocati de Guvernul Ungureanu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

PDL considera “abuziva” Ordonanta de Urgenta 15/2012 referitoare la retragerea sumele acordate comunitatilor locale, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al partidului, Sever Voinescu, potrivit caruia PDL “va folosi mijloacele juridice” pentru a opri acest abuz.

“Vom merge pe caile de control judiciar si constitutional in ce priveste aceasta ordonanta de urgenta pe care o consideram abuziva. Vom folosi mijloacele juridice care stau la dispozitie conform legii, conform Constitutiei, ca sa oprim acest abuz, pentru ca e fara indoiala un abuz si un spectacol politic si electoral penibil al domnului Ponta facut pe seama unor comunitati locale care au datorii”, a spus Sever Voinescu, citat de Mediafax.

El nu a putut sa precizeze concret care vor fi caile de atac folosite de PDL, dar a aratat ca “este o minciuna” faptul ca printr-o HG s-au acordat bani electorali comunitatilor locale, iar oamenii trebuie sa stie ca PDL nu-i va lasa pe cei de la PSD “sa le ia banii care li se cuvin pentru acoperirea unor nevoi ale comunitatilor locale”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns