Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Primariile primesc fonduri pentru proiecte in derulare si achitarea arieratelor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Guvernul a alocat primariilor fonduri totale de aproape 650 milioane lei, pentru proiecte in derulare si achitarea arieratelor, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale.

Surse oficiale au declarat anterior ca premierul Mihai Razvan Ungureanu a ramas in sedinta de guvern doar cu ministrii pentru a discuta despre fondurile care urmau sa fie alocate primariilor, consilierii care participasera la sedinta parasind sala in care se aflau titularii portofoliilor ministeriale.

Luni dimineata, purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, a anuntat ca premierul Mihai Razvan Ungureanu a convins coalitia ca fondurile catre administratiile publice sa fie alocate pe baza a doua principii, respectiv pentru proiecte europene in derulare care necesita cofinantare si pentru achitarea arieratelor.

El a aratat in acelasi timp ca fondurile catre autoritatile locale nu vor fi alocate pe criterii politice, dar ca anumite primarii au dificultati de plata mai mari din cauza relatiei mai putin bune cu consiliile judetene, iar Guvernul incearca sa compenseze acest decalaj.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns