Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Primavara Culturala Careiana ia startul in acest weekend

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Directia de Cultura si Sport Carei in colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural, Centrul Cultural al municipiului Carei, Biblioteca Municipala si Muzeul Municipal Carei, organizeaza la sfarsitul saptamanii curente prima “transa” din programul BestFest 2 – Primavara Culturala Careiana.

Toata luna mai, Careiul va gazdui fel de fel de programe culturale, sportive si sociale. Vor avea loc expozitii foto si arte plastice, piese de teatru în limba romana si maghiara, cros, concursuri sportive, serate literare, concursul de poezii Bala-Fényi, concerte si alte evenimente culturale.

Weekendul curent incepe vineri cu recitalul Cvartetului de coarde “Tiberius” din Targu Mures, la Sala Cavalerilor din Castelul Karolyi, de la ora 19. Sambata la sala Liceului “Iuliu Maniu” are loc un turneu de handbal pentru juniori si un meci demonstrativ old-boys intre Minerul Baia Mare si Victoria Carei. In Parcul dendrologic, seara, va fi picnic cu muzica. Duminica de la ora 11 pe terenurile sintetice de la Union Glass se face sport (aerobic, cardio, zumba), cu demonstratii sustinute de sportivi de performanta, printre care campionul mondial Katus Attila.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns