Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Primul meci al play-offului pentru CSM la Alba Iulia, joi seara in Divizia A

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Meci important intre CSU Alba Iulia si CSM Satu Mare, in play-off

Iata ca Divizia A la baschet feminin a ajuns si in faza eliminatorie. Dupa cum am mai scris, CSM, care a terminat pe locul 6, intalneste formatia de pe locul 3, CSU Alba Iulia. In sezonul regulat, ambele echipa si-au castigat meciul de pe teren propriu, asa ca se anunta un duel echilibrat.

Joi, de la ora 17.00, CSM va juca primul meci din play-off, in deplasare, la Alba Iulia. Delegatia satmareana a plecat la drum de miercuri, pentru a  pregati asa cum se cuvine partida. O partida care poate fi castigata prin multa munca, daruire si un joc bun al elevelor lui Dan Fleseriu. In plus, conducerea CSM-ului a pus la dispozitie un autocar pentru suporterii satmareni, care vor sa isi incurajeze echipa favorita si care se vor deplasa in ziua meciului, in jur de 30-40. Toata lumea este increzatoare si spera intr-un rezultat bun al echipei satmarene, care daca invinge ia o obtiune serioasa de a juca semifinala campionatului. “Mergem optimisti, sansele, asa cum a spus si antrenorul Fleseriu, sunt egale, presiunea mai mare este pe Alba Iulia, care joaca pe teren propriu. La final sa castige echipa cea mai buna. Nu mi-asi fi dorit acest adversar din motive sentimentale (n.r. Petre Eles este manager la Alba Iulia), dar speram sa facem un rezulta bun” a spus presedintele sectiei de baschet, Florin Muresan.
Partida va fi arbitrata de doi internationali, Alin Faur din Timisoara si Marius Ciulin din Constanta, iar comisar din partea FRB este Eugen Poenaru. Pentru acest joc, CSM se bazeaza pe Claudia Pop, Andreea Orosz, Anita Meszaros, Monica Ivan, Annemarie Parau, Amra Mehmedic, Khadijah Whittington, Shanika Freeman, Amra Mehmedic, Renata Szmutku, Isabella Meszaros, Anita Nagy si Diana Moldoveanu. Urmatoarea intalnire este programata pe 12 aprilie la Satu Mare, iar daca va mai fi cazul, adica daca scorul la partide va fi egal, decisivul se va disputa din nou la Alba Iulia pe 18.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns