Image 1
Image 2

OPERAȚIUNE SPECIALĂ

Prins în flangrant delict, într-un dosar penal de trafic de droguri

Un dosar de trafic de droguri: O operațiune coordonată a autorităților
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au documentat activitatea infracțională a unei persoane cercetată pentru trafic de droguri de risc ...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…. în formă continuată, deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu și șantaj.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că aceasta ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) către consumatori, inclusiv minori, din municipiul Satu Mare.

 

 

De asemenea, din materialul probator administrat în cauză a reieșit faptul că bărbatul, pe parcursul lunii februarie 2024, ar fi adresat, în mod repetat, amenințări cu acte de violență unei persoane vătămate, cu scopul de a obține o pretinsă datorie și dobândă în contul unei tranzacții cu droguri, fiind prins în flagrant delict în timp ce primea o sumă de bani.

Ulterior, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate mai multe doze de canabis, un cântar electronic de mare precizie, două grindere, 1.000 de lei, precum și alte mijloace de probă.

 

 

La data de 28 februarie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

La data de 29 februarie 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

 

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Sigla Informatia Zilei

Asculta acest articol 1. SCM Zalău 4 3 1 0 10-1 9 37 2. CS Minerul 1947 Ocna Dej 4