Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Prinţesa Amalia, moştenitoarea coroanei olandeze, ţinta insultelor din cauza greutăţii

Amalia alături de antrenorul Francisc Csizar
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În vârstă de 19 ani, Prinţesa Catharina-Amalia este cea care va deveni, peste ani, Regina Ţărilor de Jos.

Prima născută a actualului Rege Willem Alexander şi a soţiei acestuia, Regina Maxima, se află în prezent într-un turneu regal alături de părinţii ei, în Caraibe, acolo unde adolescenta a atras atenţia presei, şi nu neapărat din motive care s-o flateze.

Mulţi au comentat pe marginea greutăţii evidente a moştenitoarei tronului din Ţările de Jos, cu atât mai mult cu cât Prinţesa Amalia iese în evidenţă din acest punct de vedere atunci când este fotografiată alături de mama sa, mult mai supla Regină Maxima.

Nu este prima dată când prinţesa din Ţările de Jos a fost insultată cu titluri tendenţioase în presă. Cu doi ani în urmă, adolescenta Amalia a avut parte de-o descriere neplăcută pe coperta revistei argentiniene de ştiri regale Caras, şi anume că ar avea un look plus size/mărimea XXL.

Revista foloseşte o poză în care Prinţesa Amalia apare alături de mama ei, Regina Maxima, în grădina palatului regal olandez şi titlu tradus în felul următor: „Fiica cea mare a Maximei îşi afişează cu mândrie look-ul ei plus-size”.

Şapoul pune şi mai mult paie pe foc cu următoarea descriere: Moştenitoarea hărţuită a tronului Olandei se confruntă rezistă în faţa criticilor cu sprijinul părinţilor ei. O prinţesă care trece prin pubertate fără tabuuri şi îşi apără silueta de femeie adevărată.

Este cunoscut faptul că Prinţesa Amalia nu a comentat vreodată greutatea ei în public, chiar dacă s-a lovit şi încă se mai loveşte de astfel de reacţii neplăcute şi răutăcioase.

“Amalia are nevoie de ajutor, celelalte două surori mai mici ale ei sunt mai frumoase” sau “Ar trebui să fie interzisă livrarea de fast-food la palatul olandez” sunt doar două astfel de comentarii legate de greutatea moştenitoarea tronului din Ţările de Jos, afişată în turneul regal din Caraibe.

Femeile din această familie au fost întotdeauna mai mari decât bărbaţii! Aceasta este o ţară cu cele mai frumoase fete din lume, iar lor nu le pasă, a fost o altă reacţie a unui internaut.

Amalia este o fată drăguţă care se îmbracă ca majoritatea fetelor de vârsta ei. Dar acestea nu sunt ţinute adecvate pentru evenimente publice regale. Fotografiile o fac să pară inutil de mare. Cineva trebuie să-i dea un sfat cu privire la garderoba ei, consideră un alt fan regal.

Mai neplăcut pentru Prinţesa Amalia este că aceasta nu-şi doreşte cu ardoare acest rol greu, de viitoare regină, şi nici atenţia care vine la pachet cu acest lucru.

Înainte să împlinească 18 ani, Amalia a avut un job part-time la o cafenea de la malul mării din Regatul Ţărilor de Jos, unde şi-a câştigat supranumele de regina cocktailurilor. Mai mult, aceasta a declarat pentru o carte biografică că şi-ar fi dorit să fie cântăreaţă sau să practice echitaţia la nivel profesionist, dacă destinul ei n-ar fi fost altul.

Prinţesa are două surori mai mici, Prinţesa Alexia, de 17 ani, şi Prinţesa Ariane, de 15, iar tatăl ei a devenit Regele Olandei în anul 2013, după ce bătrâna Regină Beatrix a abdicat.

Viitoarea regină priveşte cu seninătate şi posibilitatea ca monarhia să fie abolită în această ţară, până ajunge ea la tron, ca urmare a creşterii în popularitate a curentului republican: “Se poate întâmpla şi asta, desigur, iar eu pot să-mi văd de viaţa mea”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns