Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PREGĂTIRI DE SĂRBĂTORI

Prințesa Catherine se ocupă personal de o importantă tradiție de Crăciun

Catherine, Prințesa de Wales, așteaptă Sărbătorile și anunțat, în acest sens ce pregătește de Crăciun.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Crăciunul necesită pregătiri fastuoase, din timp, la Palatul regal. Iar frumoasa soție a Prințului William a ieșit să facă marele anunț. Catherine  se ocupă personal de o importantă tradiție de Crăciun, ce se ține deja de câțiva ani.

 

 

Prințesa de Wales și-a încântat conaționalii de fiecare dată cu tradiția ei anuală, găzduind un concert de colinde impresionant, la Catedrala Westminster, iar anul acesta nu va face excepție. Ba dimpotrivă, Kate este din ce în ce mai sigură pe sine și mereu are acea energie pozitivă fantastică, atât de asemănătoare cu a Prințesei Diana.

 

 

Spectacolul de colinde patronat de către Prințesa de Wales va reveni pentru al treilea an pe data de 8 decembrie 2023. Se va ține concertul de colinde, iar anul acesta va fi dedicat misiunii de suflet a lui Kate: sprijinirea bebelușilor și copiilor din Regatul Unit. Concertul se va lega și de proiectul ”Shaping Us”, de care tot  Kate se ocupă și este dedicat educației timpurii.

 

 

De fiecare dată când are ocazia, mama celor trei prinți George, Charlotte și Louis reamintește că baza oricărei societăți funcționale este educația. Tocmai de aceea, se și implică în atâtea proiecte destinate copiilor.

 

 

Concertul de colinde își propune să atragă iubitorii de Crăciun din toată lumea. Corul Catedralei Westminster va interpreta unele dintre cele mai iubite colinde ale națiunii. De asemenea, vor exista și invitați surpriză, printre care Adam Lambert, Beverley Knight, Jacob Collier, Freya Ridings și James Bay.

 

 

În 2022, Regele Charles, Regina Camilla, Ducele și Ducesa de Edinburgh s-au numărat printre invitații care au participat la „Together At Christmas”, cel de-al doilea concert anual de colinde găzduit de Prințesa de Wales. Prezenți au fost doar copiii cei mari ai Prinților de Wales. Deși Prințul Louis nu a venit la concert, el a fost văzut alături de familie în la biserică, de Crăciun, așa cum e tradiția: la Sandringham. Fanii regali speră că-și va face apariția în acest an și la concertul de colinde.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns