Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Profesorul Petru Braica, prezent la seminarul de matematică din Busteni

Participanti la întâlnire
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

  

Petru Braica
Petru Braica

  Recent, dr. Petru Braica, profesor de matematică la Scoala Gimnazială Grigore Moisil Satu Mare, a participat la un seminar pe teme de metodică în localitatea Busteni. Au participat 30 de profesori de matematică din mai multe judeţe.


Petru Braica a prezentat orarul si conţinutul cursurilor organizate de CEPECA, la care a participat si el timp de o săptămână. Astfel, cursurile, la nivel de liceu si facultate, s-au desfăsurat între orele 9 si 13. A fost selectată câte o problemă zilnic si au avut loc demonstraţii de matematică fără cuvinte. Profesorul a expus o astfel de demonstraţie pe tablă.
Prezentarea a avut loc la întâlnirea mai multor profesori de matematică, în sala amfiteatru de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Satu Mare, organizată de Filiala Satu Mare a Societăţii de Stiinţe Matematice (presedinte< dr. Ovidiu Pop). Întâlnirea a fost prilejuită de lansarea cărţii “În slujba matematicii”, autor dr. Sandor Kiss, profesor de matematică la un liceu sătmărean (eveniment despre care am scris).

Participanti la întâlnire
Participanti la întâlnire
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. Mai bine ar sta pe-acasă şi ar fi mai atent ce le predă elevilor la şcoală, că ăia săracii nu înţeleg nimic. Se ocupă doar de 2-3 elevi din clasă, iar restul parcă nici nu ar exista. Poate e ft. bun matematician, dar ca pedagog ….

Lasă un răspuns