Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Programul targurilor si pietelor in saptamana 2-8 aprilie 2012

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    In aceasta saptamana au loc targuri de tara in localitatile< Carei, Hodod, Beltiug, Tarna Mare, Supur, Turulung,  Tasnad, Botiz, Ardud si Acas.

Apropierea sarbatorilor de Paste, indeamna multi satmareni la targurile de tara. Curiozitatea ii impinge sa vada cum se vand viteii, purceii si chiar porcii grasi. Targurile de tara mai ofera posibilitatea de a vinde animale cu sau fara acte.

De la Directia Administratiei Publice Locale de pe langa Consiliul Judetean Satu Mare, am aflat ca in saptamana 2-8 aprilie 2012, programul de desfasurare a targurilor si pietelor saptamanale este cel de mai jos.

Targuri de tara: luni – Carei si Hodod; marti – Beltiug si Tarna Mare; joi – Supur si Turulung; vineri – Tasnad; sambata – Botiz, Ardud si Acas.

Piete saptamanale: de luni pana duminica inclusiv – la Satu Mare, Carei si Tasnad; de luni pana sambata -inclusiv la Negresti-Oas, marti – Andrid si Halmeu; miercuri – Piscolt si Tarna Mare; joi – Craidorolt, Pir si Supur; vineri – Halmeu, Mediesu Aurit, Poiana Codrului si Tarna Mare; sambata – Livada, Pir, Botiz si Turt.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns