Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Programul targurilor si pietelor in saptamana 30 aprilie – 6 mai 2012

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

  In aceasta saptamana au loc targuri de tara in localitatile: Carei, Beltiug, Tarna Mare, Supur, Turulung, Tasnad, Botiz, Acas.

Vremea buna a condus la intensificarea lucrarilor agricole de sezon. Pentru plata prestatiilor fermierii cauta sa-si asigure banii prin vanzarea excedentului de animale. Targurile de tara mai ofera posibilitatea de a vinde dobitoace cu sau fara acte.

De la Directia Administratiei Publice Locale de pe langa Consiliul Judetean Satu Mare, am aflat ca in saptamana 30 aprilie – 6 mai 2012, programul de desfasurare a targurilor si pietelor saptamanale este cel de mai jos.

Targuri de tara: luni – Carei; marti – Beltiug si Tarna Mare; joi – Supur si Turulung; vineri – Tasnad; sambata – Botiz si Acas.

Piete saptamanale: de luni pana duminica inclusiv – la Satu Mare, Carei si Tasnad; de luni pana sambata -inclusiv la Negresti-Oas, marti – Andrid si Halmeu; miercuri – Piscolt si Tarna Mare; joi – Craidorolt, Pir si Supur; vineri – Halmeu, Mediesu Aurit, Poiana Codrului si Tarna Mare; sambata – Livada, Pir, Botiz si Turt.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns