Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Programul targurilor si pietelor in saptamana 7-13 mai 2012

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

In saptamana 7-13 mai, in judet au loc traguri de tara in localitatile: Carei,  Hodod, Supur, Halmeu, Tasnad, Botiz, Ardud, Acas, Crucisor si Hodod.

Campania agricola de primavara este in desfasurare. Pentru plata lucrarilor de sezon unii fermieri din judet se simt obligati sa vanda parte din animalele detinute in batatura.

Targurile de tara mai ofera aceasta posibilitate. De la Directia Administratiei Publice Locale de pe langa Consiliul Judetean Satu Mare, am aflat ca in saptamana 7-13 mai 2012, programul de desfasurare a targurilor si pietelor saptamanale este cel de mai jos.

Targuri de tara: luni – Carei si Hodod; joi – Supur si Halmeu; vineri – Tasnad; sambata – Botiz, Ardud, Acas, Crucisor si Hodod.

Piete saptamanale: de luni pana duminica inclusiv – la Satu Mare, Carei si Tasnad; de luni pana sambata -inclusiv la Negresti-Oas, marti – Andrid si Halmeu; miercuri – Piscolt si Tarna Mare; joi – Craidorolt, Pir si Supur; vineri – Halmeu, Mediesu Aurit, Poiana Codrului si Tarna Mare; sambata – Livada, Pir, Botiz si Turt.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns