Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PS Iustin Sigheteanu felicitat de Patriarhul Romaniei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Se implinesc 18 ani de cand PS Iustin Sigheteanu al Episcopiei Maramuresului si Satmarului a fost hirotonit întru arhiereu si intronizat ca Episcop Vicar.

Acest lucru s-a intamplat pe 17 aprilie, 1994 la Manastirea “Sf. Ana” Rohia. Hirotonia a fost savârsita de catre I.P.S. Dr. Antonie Plamadeala, I.P.S. Bartolomeu al Clujului si P.S. Justinian al Maramuresului si Satmarului.

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a adresat un mesaj de felicitare cu prilejul aniversării hirotoniei întru arhiereu şi a întronizării Preasfinţitului Părinte Iustin Sigheteanul, Episcop Vicar al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului, pe care îl redăm în cele ce urmează:

Preasfinţiei Sale,
Preasfinţitului Părinte IUSTIN SIGHETEANUL,
Episcop Vicar al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului

Preasfinţia Voastră,

Cu prilejul aniversării hirotoniei întru arhiereu şi a întronizării Preasfinţiei Voastre ca Episcop Vicar al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului, Vă adresăm alese felicitări dimpreună cu doriri de ajutor sfânt de la Dumnezeu în lucrarea pastorală şi misionară pe care o desfăşuraţi spre slava Preasfintei Treimi şi binele Bisericii.

Hristos-Domnul, Arhiereul Cel veşnic, să Vă dăruiască în continuare aceeaşi râvnă plină de evlavie pentru Sfânta Taină a arhieriei şi mult ajutor în slujirea Bisericii şi a credincioşilor ei. Harul Duhului Sfânt să se reverse totdeauna cu îmbelşugare asupra Preasfinţiei Voastre, dăruindu-Vă roade alese şi binecuvântate!

Întru mulţi şi fericiţi ani, Preasfinţia Voastră!

Cu părintească şi frăţească dragoste în Hristos-Domnul,

† DANIEL
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Sfânta Muceniţă Filofteia

Asculta acest articol În 7 decembrie este prăznuită Sfânta Muceniţă Filofteia, nume ce în limba greacă înseamnă “iubitoare de Dumnezeu”.