Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PS Iustin viziteaza in luna mai toate protopopiatele din judetul Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

In programul liturgic, pastoral-misonar si cultural pe luna mai, afisat pe site-ul  episcopiei apare ca Prea Sfintitul Iustin Sigheteanu, arhiereu-vicar al Episcopiei Maramuresului si Satmarului va vizita toate protopopiatele din judetul Satu Mare.

Astfel ca, sambata, 5 mai, noua biserica a schitului Luna Ses,”Sfantul Arhideacon Stefan”, va fi tarnosita de catre PS Iustin. Duminica 6 mai, acesta va fi prezent in mijlocul credinciosilor din protopopiatul Carei, la catedrala noua. In perioada urmatoare, Episcopul Iustin v-a prezida conferinta preoteasca de primavara, in protopopiatul Carei – 7 mai, in protopopiatul Satu Mare – 9 mai, in protopopiatul Oas – 15 mai.

In data de 13 mai, PS Iustin va  binecuvanta lucrarile de innoire la biserica din Stana, unde va savarsi Sfanta Liturghie arhiereasca si va predica. Seria vizitelor din judetul Satu Mare se va incheia in data de 21 mai, la sarbatoarea notata cu rosu in calendar. Este vorba de “Sfintii Imparati Constantin si Elena” cand biserica din municipiul Satu Mare, de la Cap Pod Golescu, isi va celebra hramul.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns