
Contul lui Marcel Ciolacu pe TikTok a devenit tot mai popular, iar președintele PSD și premierul României a înregistrat un succes remarcabil pe platforma de socializare. Videoclipurile sale sunt apreciate de sute de mii de internauți și vizualizate de milioane de români, iar acest lucru se reflectă în creșterea rapidă a numărului său de urmăritori.
O victorie notabilă pe social media pentru Marcel Ciolacu a fost depășirea Elenei Lasconi, candidat la președinție.
Marcel Ciolacu a reușit să o întreacă, la un moment dat, pe Lasconi, ajungând la un total de 146.373 de urmăritori, cu peste 1.300 mai mult decât cei 145.052 de urmăritori ai Elenei Lasconi. Mai mult, diferența s-a mărit considerabil, contul lui Marcel Ciolacu atingând în prezent 156.000 de urmăritori, în timp ce Elena Lasconi are tot puțin peste 145.000 de urmăritori.
Succesul lui Marcel Ciolacu pe TikTok poate fi atribuit strategiei sale de a folosi platforma pentru a interacționa direct cu tineretul și a-și transmite mesaje politice într-un mod accesibil și autentic. Videoclipurile sale, care includ mesaje din viața politică, dar și momente mai personale, au rezonat cu mulți dintre tinerii care aleg TikTok ca principală platformă de informare și divertisment.
Astfel, liderul PSD a obținut un succes remarcabil cu cel mai recent videoclip al său de aproximativ două minute, în care a realizat trendul GRWM (Get Ready With Me – Pregătește-te cu mine).
La doar patru ore de la postare, acesta a acumulat peste 1,9 milioane de vizualizări, peste 155.000 de aprecieri și mai mult de 4.000 de comentarii. Acest succes a făcut ca PSD să le ceară liderilor să se promoveze cât mai mult pe această platformă, mai ales după sccesul incredibil al candidatului Călin Georgescu.
“Get Ready With Me să mergem la Guvern”
Iată care a fost discursul lui Marcel Ciolacu care a atras sute de mii de vizualizări:
„Get Ready With Me să mergem la Guvern. Hai bună dimineața, hai să facem o cafea. Nu e o plăcere să te trezești chiar așa de dimineață, cred că, la fel ca și mulți dintre dumneavoastră, eu unul nu funcționez până nu îmi beau cafeaua de dimineață. În fiecare dimineață îmi iau programul de la Gabriela. Acum, cu intrarea în Schengen, avem o estimare de creștere. Sunt cam pe mod Diesel, mai ales după campania electorală, am pornirea mai grea dimineața. În afară de șocul pe care l-am avut, am un sentiment că m-a lovit trenul. De fapt, m-a și lovit trenul.
Hai să mergem să ne îmbrăcăm, ca să lămurim cu ce se îmbracă un Prim-ministru. Mă îmbrac cu clasica cămașă albă de la Adina Buzatu, apoi trecem la costumul clasic, tot de la Adina Buzatu, iar cureaua e de la Canali. Ultimul lucru până la celebrii pantofi cu talpă roșie este cravata.Pantofii cu talpă roșie, care de fapt au talpă portocalie, vin cu un card și au garanție toată viața. În momentul în care se zgărie, sau arată cum arată aceștia, folosiți, îi pregătesc pentru a-i trimite la fabrică. Hai, vă pup, hai la Guvern”, spune Marcel Ciolacu pe TikTok.
Sâmbătă, noii parlamentari vor depune jurământul
Pe de altă parte, preşedintele Camerei Deputaţilor, Daniel Suciu, a declarat luni despre calendarul votării noului Guvern că orice varianta este posibilă, chiar începând cu 23 decembrie, iar dacă nu, după Crăciun, informează News.ro.
“Suntem în 16 decembrie. Domnul preşedinte Klaus Iohannis ne-a convocat pentru vineri, 20. Ca să validăm mandatele parlamentarilor, trebuie să constituim comisia de validare din parlamentarii noi. Validarea mandatelor durează cel puţin 4-5 ore, pentru că sunt 330 şi ceva de deputaţi”, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor.
Despre o invalidare a mandatelor AUR şi POT, Suciu a spus că în acest moment nu ştie ce conţin documentele celor de la SOS, POT şi alte partide.
“Dacă acest lucru este vineri, cred că seara va termina comisia validarea mandatelor şi cred că sâmbătă, tot în câteva ore bune, va trebui ca toţi deputaţii – cei 300 şi ceva – să depună jurământul, care iarăşi va fi ca timp în jur de 5 ore. După aceea, urmează ceea ce se întâmplă la începutul fiecarei legislaturi noi sau fiecarei sesiuni, constituirea Biroului Permanent şi a comisiilor de specialitate. După aceea, nu mai depinde neapărat de Parlamentul României, ci depinde de decizia politică a celor care, eventual, vor constitui o majoritate”, a completat Suciu.
Fii primul care comentează