Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

MECI

Punct important adus din deplasare, SCM Zalău – CSM Olimpia 1-1

Punct important adus din deplasare, SCM Zalău  – CSM Olimpia 1-1
Jucătorii și antrenorii de la CSM Olimpia și-au propus să nu piardă meciul de vineri de la Zalău jucat împotriva liderului autoritar al seriei. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Sătmărenii și-au atins obiectivul, n-au pierdut  dar nici nu au cîștigat și au terminat la egalitate, 1-1. Un punct foarte prețios adus din această deplasare de CSM Olimpia de pe terenul celei mai puternice echipe din serie.
Un punct care dă mari speranțe pentru o calificare ka barajul de promovare în ”B”. Statistic, este al patrulea meci egal din această stagiune dintre cele două echipe un meci fiind câștigat de SCM Zalău.

 

Formația sătmăreană a început bine meciul de la Zalău și a reușit să deschidă scorul în misnutul 11 prin Chinde care, după o acțiune personală, a șutat din marginea careului mare sub transversala porții gazdelor. Câteva minute mai târziu Zbona, scăpat liber în careu, nu l-a putut învinge pe portarul gazdelor.

 

În repriza secundă antrenorul Lupuț i-a introdus în teren pe Lupuț și Meșter iar formația gazdă a pus presiune pe poarta apărată de Moldovan. Așa că, după o primă ocazie la care portarul Moldovan a avut o intervenție excelentă, gazdele au egalat în mintul 60 prin Cristea. Până la final nu s-a mai marcat cu toate că au fost mai multe ocazii, ratate de Meșter și Pop de la gazde, respective Zsiga și Chinde de la Olimpia.

 

Urmează acum meciul cu CSM Sighet din ultima etapă. O victorie s-au un egal duce formația sătmăreană la barajul de promovare în Liga 2, iar o înfrângere ….
Au jucat pentru CSM Olimpia: Moldovan – Burdeț, Mureșan (46 Negru), Copaci, Oanea, Lucaci (72 Mikcaș), Nandor Pop (87 Morar), Chinde, Zsiga, Zbona (46 Lazăr), Zamfir (61 Samake)
În celălalt meci din play-off, CSM Sighet – Crișul Sântandrei 2-0.
Clasament
1. SCM Zalău – 8 4 3 1 18-9 56
2. CSM Olimpia 8 2 3 3 11-12 42
3. CSM Sighet 8 4 2 2 12-12 41
4. Crișul Sântandrei 8 2 0 6 6-13 34
Ultima etapă: CSM Olimpia – CSM Sighet, Crișul – SCM Zalău.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns