Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

HOROSCOP

Racii au grijă de locul lor de muncă

Pesti (18 februarie - 20 martie)
Ne aflăm în zodia Pești.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC. Aduni dovezi în favoarea ta și aștepți ca adevărul să iasă la iveală, fără ca tu să fii nevoit să lupți pentru el în mod agresiv. Știi că în scurt timp lucrurile se vor clarifica, ți se face dreptate deplină și totul va reveni la normal, fără ca tu să fii nevoit să te cerți cu cineva.

 

TAUR. Ideile tale sunt bune și sunt bine primite de colegii tăi, deci expune-le cu încredere. Fiind proiecte ușor realizabile și profitul ce se conturează este sigur, îți găsești și asociați pentru a le pune în practică. Când e vorba de bani frumoși, toată lumea lucrează cu plăcere.

 

GEMENI. Un coleg mai glumeț intervine în treburile tale și fără vreo astfel de intenție ți-ar putea încurca puțin socotelile. Însă tu ești pus pe fapte mari, iar când tu vrei să realizezi un anumit lucru un astfel de impas minor nu te poate împiedica să faci ceea ce ți-ai propus.

 

RAC. Ai planuri mari privind poziția ta profesională, dar va trebui să iei de pe acum anumite măsuri care te ajută să-ți atingi scopul. Te înscrii la un curs sau dai un examen, pentru că privești foarte serios ceea ce ai de făcut, căci asta va aduce multe schimbări în cariera ta.

 

LEU. Ești primit cu brațele deschise într-un grup mai mare de persoane, cu care ai o relație foarte bună. Comunicarea este perfectă, colaborați eficient, aveți interese comune și dacă fiecare își ia în serios rolul pe care și l-a asumat veți putea atinge niște rezultate excelente.

 

FECIOARĂ. Muncești cu pasiune și cu devotament, deoarece știi că la capătul proiectului la care îți aduci aportul te așteaptă un succes de zile mari. Ai ocazia de a-ți pune mai evident talentul în valoare, iar această acțiune poate fi și un fel de rampă de lansare pentru tine.

 

BALANȚĂ. Ziua de astăzi nu este cea mai potrivită pentru călătorii, deci dacă nu e strict necesar să pleci la drum stai mai bine acasă. În schimb, în mediul cotidian te așteaptă lucruri plăcute. Lumea te apreciază și îți parvin, ca pe bandă, noutăți în favoarea afacerilor tale.

 

SCORPION. Trebuie să-ți iei rămas bun de la un loc în care te-ai simțit bine, sau poate de la un grup de prieteni cu care ai petrecut o bună vreme. E posibil să fie vorba de o despărțire definitivă, dar nu va lăsa în urmă prea multe regrete, pentru că te așteaptă ceva și mai bun.

 

SĂGETĂTOR. Nu poți depăși o situație din trecut care, atunci, cândva, a provocat un mic eșec în viața ta și te-a marcat puternic. Totuși, era o lecție bună, deoarece acum se ivește o situație similară, pe care vei ști s-o depășești foarte ușor și în cele din urmă ieși învingător.

 

CAPRICORN. Viața de familie e plăcută și îți oferă liniștea mult râvnită după o zi încărcată la serviciu, deci abia aștepți să ajungi acasă. Persoanele mai în vârstă din familie se bucură de prezența și de grija ta, oferindu-ți și ție satisfacția sufletească că le-ai făcut o zi frumoasă.

 

VĂRSĂTOR. Te simți blocat într-o situație din care nu vezi nicio cale de ieșire, dar asta este doar o dificultate imaginară, deci treci peste ea și nu te mai gândi ce și cum va fi. Nu ai motiv să te îngrijorezi, pentru că ai luat suficiente măsuri de precauție ca să iasă totul bine.

 

PEȘTI. Se apropie un eveniment care îți provoacă emoții, însă nu pentru că ar fi prea semnificativ, ci pentru că nu prea înțelegi cum se va derula. Ai încredere în puterile tale și nu în ultimul rând în norocul tău proverbial, fii optimist și nu te lăsa influențat de bârfe și de zvonuri.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 trackback / pingback

  1. Ce îți rezervă astrele pentru ziua de 19 Martie 2024

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 01.10 Ne aflăm în zodia BALANȚĂ

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 06.11 Ne aflăm în zodia SCORPION

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 30.11 Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR