Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ÎN CĂUTAREA MAI MULTOR OPORTUNITĂȚI DE JOC

Radu Drăgușin confirmă transferul la Tottenham Hotspur

Postare ( Sablon)
Radu Drăgușin confirmă transferul la Tottenham Hotspur
Postare ( Sablon)
La finalul meciului, în care Tottenham a învins Aston Villa cu scorul de 4-0, Radu Drăgușin și-a exprimat bucuria pentru victorie și optimismul privind perspectivele sale în echipă.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Radu Drăgușin, în vârstă de 22 de ani, a fost transferat definitiv la Tottenham Hotspur în ianuarie 2024, pentru suma de 25 de milioane de euro, plus cinci milioane în bonusuri, și în schimbul cedării temporare a fundașului Djed Spence la Genoa până la finalul sezonului curent.

 

După ce a evoluat aproape o repriză întreagă în ultimul meci al echipei Tottenham Hotspur împotriva lui Aston Villa, înlocuindu-l pe Micky van de Ven care s-a accidentat, Radu Drăgușin a fost laudat pentru performanța sa. Jurnaliștii de la The Athletic au subliniat că Drăgușin s-a adaptat bine la echipă și că impresionează în antrenamente, fiind nevoie acum doar să primească mai mult timp de joc pentru a-și confirma valoarea.

 

La finalul meciului, în care Tottenham a învins Aston Villa cu scorul de 4-0, Radu Drăgușin și-a exprimat bucuria pentru victorie și optimismul privind perspectivele sale în echipă. El a subliniat importanța obținerii mai multor minute de joc și a evidențiat faptul că se simte bine integrat în Anglia și în clubul Tottenham Hotspur.

 

Citește și:Contractul lui Drăgușin este până în 2030

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns