Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Radu Mazăre vrea să promoveze litoralul românesc în ţările arabe

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, spune că îi va prezenta viitorului ministru al Turismului un proiect de promovare a litoralului în ţările arabe, în speranţa atragerii în România a unui număr cât mai mare de persoane din acea zonă.

“O să discut cu noul ministru, care va fi, şi o să-i pun pe masă un proiect de promovare a României în ţările arabe, în primul rând, promovare pe care o vom face prin petreceri şi cu fetele frumoase. Garantat va funcţiona. Nu există arab să vină în România, să nu plece năuc şi să vrea să se întoarcă, cu bani “, a declarat Mazăre, sâmbătă noapte, într-un club din staţiunea Mamaia.

 

El a explicat că pentru atragerea cât mai multor turişti pe litoral va fi promovată distracţia şi crede că această reţetă este una care funcţionează.

“Sunt fericit că a căzut Guvernul deoarece pentru turism o să facem ceea ce am spus demult, o să promovăm distracţia, clubul, entertainmentul pe alte pieţe. Mamaia e plină de tineri, deci funcţionează distracţia”,a explicat Radu Mazăre.

El s-a distrat în club alături de două tinere din Cluj, despre care a spus va avea grijă “să nu intre în opoziţie. Întrebat dacă sărbătoreşte intrarea USL la guvernare, Mazăre a spus: “Păi nu vezi, cu Clujul !”, arătând spre cele două tinere care îl flancau.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns