Image 1
Image 2

ACȚIUNE POLITICĂ GREȘITĂ

Raluca Turcan, supărată pe primarii care migrează spre PSD

Raluca Turcan, preşedinta PNL Sibiu și ministru al Culturii, a precizat că plecarea unor primari de la PNL la PSD este „o acţiune politică greşită, care slăbeşte actuala coaliţie şi pune în pericol realizarea proiectelor majore pentru ţară”.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ea a mai spus că ar paria că aceşti edili au schimbat partidul politic nu de dragul binelui comunităţii locale, chiar înainte de alegeri, ci din cauza unor presiuni, condiţionări şi uneori chiar şantaj, „lucruri care nu au ce căuta într-un stat membru al UE şi profund incorecte între doi parteneri de guvernare”.

 

 

„Plecarea unor primari de la PNL la PSD este o acţiune politică greşită, care slăbeşte actuala coaliţie de guvernare şi pune în pericol realizarea proiectelor majore pentru ţară. Fiecare primar, viceprimar sau consilier care părăseşte partidul reprezintă o lovitură la temelia stabilităţii politice şi economice pentru care ne-am aliat politic şi am decis să guvernăm împreună. Din această migraţie pierdem toţi, nu doar PNL”, a declarat Raluca Turcan, luni pentru News.ro. Ea a mai spus că nu ştie „să existe vreo localitate din ţară unde administraţia publică locală condusă de aleşi ai PNL să nu fi primit sprijin financiar de la Guvern pentru realizarea proiectelor de investiţii”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with