Image 1
Image 2

CONTRE PNL - PSD

Rareș Bogdan îi răspunde lui Marcel Ciolacu

Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, susține că nimeni nu-i poate interzice să participe la ședințele coaliției, asta pentru că este prim-vicepreședintele partidului.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Replica vine după ce Marcel Ciolacu a transmis că nu mai vrea să-l vadă pe Rareș Bogdan la ședințele coaliției, acuzându-l și de mitocănie.

 

„S-a înscris Marcel Ciolacu în PNL? Că asta e un Breaking News, dacă s-a înscris. Eu sunt ales de 5.000 de oameni, reprezentant al celor 240.000 de membri ai PNL, ca prim-vicepreședinte al PNL cu cel mai mare număr de voturi după președinte. Practic, sunt al doilea om votat, având în vedere că secretarul general este votat doar de Consiliul Național, care este format din 650 de membri. Tot atunci, Consiliul Național, reieșit în urma congresului a hotărât ca cei patru prim-vicepreședinți ai partidului și secretarul general, plus președintele ales al partidului, să participe în Consiliul de Coordonare al Coaliției”, a spus Rareș Bogdan, la postul Digi24.

 

„Cred că a fost doar o vorbă aruncată, nimic altceva. Atât timp cât sunt prim-vicepreședinte al PNL nimeni nu-mi poate interzice. Sigur, datorită programului meu, pentru că am văzut că alte televiziuni foarte prietene cu PSD erau foarte acide, spunând că nu am participat, păi e greu, pentru că nu pot fi și la Parlamentul European și în București”, a declarat Rareș Bogdan.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI: