Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

JOCURILE OLIMPICE 2024

Real Madrid blochează participarea lui Kylian Mbappe la Jocurile Olimpice 2024

În caz că mai era cineva care se îndoia: Kylian Mbappe va juca la Real Madrid. Acum e oficial. Un adevărat secret al lui Polichinelle.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Kylian Mbappe, în vârstă de 25 de ani, a semnat recent cu Real Madrid și se așteaptă să fie prezentat oficial în curând, probabil chiar săptămâna aceasta. Deși s-a discutat mult despre dorința atacantului de a reprezenta Franța la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, Real Madrid a decis să nu îl lase să participe, temându-se de posibilitatea unei accidentări.

 

 

În ciuda presiunilor intense, inclusiv din partea președintelui Franței, Emmanuel Macron, clubul spaniol a stat ferm pe poziție. Selecționerul echipei olimpice a Franței, Thierry Henry, a confirmat lipsa negocierilor pentru includerea lui Mbappe în echipă, exprimându-și dezamăgirea printr-o analogie amuzantă cu refuzurile din timpul liceului.

 

 

Această decizie vine în contrast cu dorința expresă a lui Mbappe de a juca la Olimpiadă, mai ales că aceasta se desfășoară în țara sa natală. Rămâne de văzut cum va influența această decizie relația dintre Mbappe și Real Madrid, având în vedere că sunt la începutul unei colaborări care promite multe.

 

 

Citește și:

 

Kylian Mbappe vrea să plece de la PSG

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

La mulți ani Cosmin Iuhas!

Asculta acest articol Căpitanul Olimpiei, Cosmin Iuhas s-a aflat în 5 septembrie la ceas aniversar. Fundașul stânga și-a schimbat prefixul,