Image 1
Image 2

JUDO

Rezultate strălucitoare obținute de Judo Master la Cupa Unio din Satu Mare și în Olanda

Sportivii de la Judo Master Satu Mare au participat la două concursuri de judo la sfârșit de săptămână.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În cadrul Cupei Unio de la Satu Mare, din 25 noiembrie 2023, talentații sportivi sătmăreni au demonstrat performanțe remarcabile la categoriile U10, U12 și U14 în competițiile de judo. Răzvan Varga a obținut locul 3 la U10, cântărind 30 kg, în timp ce Dominic Varadero și Roland Bartha au ocupat locul 3 la categoriile de greutate 42 kg și +46 kg, respectiv.

 

Alexandra Mellan a strălucit la U10, obținând locul 1 la +44 kg. În categoria U12, Nemeth Maia și Balos Romina au obținut medalii de bronz, iar Ilutan Lorena a cucerit aurul la 48 kg. La categoria U14, Gândea Alexandra a câștigat aurul la 32 kg, în timp ce Holcberger Paul, Mates Andrei și Lapteanu Tudor au obținut medalii de bronz la 60 kg, 50 kg și 40 kg. Nagy Mark a strălucit cu argint la +73 kg, în timp ce Radac Ioan a obținut argint la 46 kg. De asemenea, Balazs Arabela a primit bronzul la 52 kg, Bandi Synthya a obținut aurul la aceeași categorie, iar Mates Ioana și Siladi Dragoș au fost medaliați cu bronz la 63 kg și 50 kg. Bronz a obținut și Raul Fărcaș la -81 kg.

 

În același weekend, România a fost reprezentată cu mândrie la Cupa Europeană la Special Needs din Olanda. Judo Master Mihut Alexandru și Nagy Raymond au făcut o figură de excepție. Raymond Nagy a cucerit medalia de aur la nivel 3 și 50 kg, câștigând toate cele 3 meciuri cu ipon. Mihut Alexandru a obținut medalia de argint la nivel 3 și 95 kg, după un parcurs impresionant în care a condus cu un wazari în finala împotriva unui adversar din Belgia. Acesta a fost primul concurs sub egida EJU pentru Special Needs, unde România a concurat cu succes împotriva a peste 18 țări din Europa, inclusiv Brazilia și Mexic.

 

Performanțele sportivilor sunt remarcabile, iar aceste rezultate dovedesc nivelul ridicat al judo-ului românesc la competiții internaționale.

 

“Sunt foarte mândru de acești sportivi de performanțele obținute”, ne-a declarat antrenorul Attila Pelcz.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Judo Master Satu Mare a participat la un concurs cu 850 de sportivi

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with