Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Rovana Plumb le cere directorilor institutiilor deconcentrate sa nu se implice in campania electorala

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a afirmat, duminica, la Ploiesti, ca isi doreste ca in Romania sa aiba loc “alegeri libere, democratice, fara a fi viciate in niciun fel” si a cerut noului prefect si noului subprefect de Prahova “sa responsabilizeze” si “sa constientizeze” obligatiile pe care le au.

“Aveti obligatia, in primul rand, de a respecta legile si Constitutia Romaniei, aveti obligatia de a urmari transpunerea programului de guvernare in teritoriu si de a coordona si controla serviciile deconcentrate si institutiile aparatului de stat in teritoriu. Va rog foarte mult sa responsabilizati si sa constientizati obligatiile ce va revin, astfel incat, prin coordonarea pe care o veti exercita la nivelul serviciilor deconcentrate si al institutiilor aparatului de stat in teritoriu, sub nicio forma sa nu se vicieze rezultatul alegerilor din 10 iunie, prima etapa a alegerilor de anul acesta din Romania”, a spus ministrul Mediului, citat de Mediafax.

 Rovana Plumb a cerut, de asemenea, angajatilor din serviciile deconcentrate sa nu se implice in campaniile electorale ale partidelor politice.

“Vreau sa avem si vrem sa avem in Romania alegeri libere, democratice, fara a fi viciate in niciun fel”, a mai spus Rovana Plumb.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns