Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PESCUIT ÎN SATU MARE

S-a deschis oficial sezonul de pescuit pe balta Moby Dick

S-a deschis oficial sezonul de pescuit pe balta Moby Dick
Intre localitatile Dorolt si Dara, la aproximativ 4 kilometri distanta de oras la iesirea din municipiu pe DN 19 A, intr-un loc in care natura a fost generoasa, in urma cu un an a prins viata balta de pescuit Moby Dick.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Si cum s-a deschis oficial sezonul de pescuit, va propunem sa aflati cat mai multe despre acest luciu de apa ce se intinde pe 6 hectare si care e “casa” pentru exemplare uriase de crapi, amuri, salai si alte specii mari.

Doua concursuri de pescuit

Balta de pescuit Moby Dick este si locul in care se pregatesc doua importante competitii de pescuit. Primul concurs de pescuit are loc in 27 – 29 aprilie 2012, e un concurs international la care vor participa 12 echipe a cate doi pescari fiecare. Pe echipa sunt permise patru bete de pescuit.

O partida de pescuit in cele mai bune conditii
O partida de pescuit in cele mai bune conditii

 

Cel de-al doilea eveniment are loc in 18 – 20 mai 2012 – Trofeul Moby Dick. Sunt asteptate sa se inscrie echipe din judetul Satu Mare, evenimentul competitional derulandu-se cu 15 echipe a cate doi pescari.  Cei interesati sa ia parte la aceste doua concursuri de pescuit se pot inscrie la numarul de telefon 0744.57.89.73 – persoana de contact Podolyak Zsolt.

O populare masiva

Si, revenind la Balta Moby Dick, va spuneam ca “ascunde” exemplare uriase de pesti. In noiembrie – decembrie anul trecut s-a facut o populare masiva. Pe langa cele 3,5 tone de peste existente in balta de la popularea din 2010, la finele lui 2011 s-au mai adaugat alte 3,5 tone.

10 bucati din crapii care au ajuns in iarna in balta de la Dorolt depaseau 17 kilograme, iar peste 50 de bucati depaseau 10 kilograme bucata. Asteapta sa intinda firul pescarilor amatori sau profesionisti si cele 200 de bucati de salau care au ajuns in balta.

Pontoane si cazare pentru cei care doresc
Pontoane si cazare pentru cei care doresc

 

La Dorolt sunt amenajate 21 de pontoane care le ofera pescarilor posibilitatea de a pescui in cele mai bune conditii. Se pescuieste atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, si exista posibilitatea de a inchiria casute.

 

Cei interesati de o partida de pescuit la Dorolt pe Balta Moby Dick pot accesa site-ul www.moby-dick.ro pentru mai multe detalii.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns